Regent het inschrijvingen

En ineens regent het inschrijvingen van de oervader aller Citroëns, de Traction Avant. Nou ja, het is geen Hollandse hoosbui, maar wanneer er twee achter elkaar inschrijven, is er toch wel iets aan de hand. Zo is het aantal TA’s in één klap verdubbeld. Ook frappant: beide equipes bestaan uit vader en zoon. Vader Willem Bakker vroegen we of hij zeker wist of hij in de Sportklasse wilde debuteren: ‘Jawel, het is dood of de gladiolen! en… met een Citroen kom je altijd thuis.’ Meestal zijn het de bestuurders die deze redeneringen voor hun rekening nemen. En daar heeft vader Philip van der Velde ook nog eens alle reden toe. Met zijn broer nam hij al drie keer deel aan Le Citron Pressé, en in 1997 leidde dat tot de eindzege. Nu opperde zoon Lode dat hij het kunstje van zijn oom weleens wil nadoen. Maken jullie de borst nat?

  1. Eerste verkenning
  2. Sponsor ManEngenius