Kijkje gaan nemen

We zijn maar weer eens een kijkje gaan nemen om te zien hoe het parcours van Le Citron Pressé er in 2018 bij ligt. Kort & goed: het was op dag één nauwelijks vindbaar vanwege de grauwsluier over Lotharingen én het kletsnatte landschap – we hebben ons nog maar niet gewaagd aan de ‘wegen’ voor RE’s, dat waren vooralsnog slootjes…

Op dag twee hebben we het dak gezien van Le Citron Pressé 2018, op zo’n kleine 900 meter hoogte in de Vogezen. Daar zagen we geen kans om een foto te maken, daarom zullen jullie even genoegen moeten nemen met het afdakje hiernaast, een kruising op bijna 700 meter hoogte.

En dan als klap op de voorlopige vuurpijl het uitzicht dat jullie tijdens de lunch op vrijdag krijgen voorgeschoteld – als bijgerecht van een als altijd overvloedige Franse lunch: Géradmer, in volle glorie.

  1. Le Petit Pressé was weer een feest van herkenning
  2. Voorbereidingen in volle gang