Gele hesjes

Diverse deelnemers hebben ons geattendeerd op de kwestie van de gele hesjes. Niet zozeer waarom mensen die dragen en wat ze daarmee voor ogen hebben, maar om de vraag aan de orde te stellen: wat doet Le Citron Pressé qua hesjes? Worden die oranje? Groen? Op zich zijn wij altijd geneigd ons aan andere omstandigheden aan te passen, maar ditmaal houden wij voet bij stuk. En we maken ons ook geen zorgen over verwarring, want de verschillen springen in het oog.

Kijk, zie je bijvoorbeeld een boomlange kerel naast een vrouw formaat Edith Piaf, beiden in een geel hesje, lever dan de stempelkaart maar in. Maar aarzeling is op z’n plaats wanneer mensen in gele hesjes samendrommen rond brandende pallets, waarschijnlijk hebben die geen stempels van Le Citron Pressé voor handen, en mogelijk zou inlevering van jullie kaart verwarring kunnen wekken…

  1. Huisontwerpster
  2. Idyllisch landschap