Sponsor CitroExpert

Tijdens de prijsuitreiking, zaterdag 1 juni, werden we in zekere zin gered door het welwillend ter beschikking gestelde prijzenpakket van Eendenspul, want Les Brochets bestond uit vier equipes – wij hadden slechts drie exemplaren van Vive les vacances, ter beschikking gesteld door sponsor CitroExpert.

We waren ook eerlijk gezegd enigszins overvallen door de animo voor die teamprijs, een animo die op de valreep enorm was. Verbetermomentje, dus. In 2020 pakken we het daarom anders aan. CitroExpert stelt voor de eerste prijs maar liefst zes jaarabonnementen beschikbaar. Heeft u al een abonnement? Dan mag u een van uw Citrofiele vrienden verrassen en ontvangt u zelf een verzamelband. Ook voor de tweede en derde prijs worden boeken weggegeven. Keerzijde is wel dat we teams tot maximaal drie equipes gaan beperken, u begrijpt waarom.

  1. Ontvangst en diner in het Teaching Hotel Chateau Bethlehe
  2. Ook 2020