Verre horizon verdwenen

Er bestaan blijkbaar momenten dat zelfs Le Citron Pressé geen vrolijkheid op jullie gezicht kan toveren. Waar wij allemaal al maanden naar uitkijken is definitief aan een verre horizon verdwenen. Le Citron Pressé 2020 gaat niet door. We kunnen ons niet veroorloven om deelnemers, officials en wie dan ook in gevaar te brengen. Nog afgezien van het feit dat enige overheid het ons verbiedt. De situatie met het Coronavirus is ook over twee maanden niet zodanig dat wij door Frankrijk rond gaan rijden.

Met het hotel zijn wij overeengekomen dat onze aanbetaling daar blijft staan tot 2021; we schuiven dus een jaar door en gaan ervan uit dat jullie allemaal je inschrijving handhaven. De Technische Keuring vervalt. Le Petit Pressé 2020 wordt ook afgelast, maar dat inschrijfgeld storten we gewoon terug.

Sorry, dit is geen fijn nieuws. Laten we ons allemaal door deze barre tijd heen worstelen en uitkijken naar 12 tot en met 15 mei 2021.

  1. Geen redden meer aan
  2. Kletsnat