We zijn weer thuis

We zijn weer thuis. Nou ja, met uitzondering van Marco Verkuil en Niels Lettinga zijn we natuurlijk nooit echt vertrokken. Het is en blijft allemaal erg jammer. Zaterdagochtend dienden Nadja Cottenie, Annelies Schoonman en vader en zoon Ruut en Wout van Schie zich echter aan bij de centrale hoofdvestiging van Stichting Pressé, om aldaar de honneurs waar te nemen die ze voor de zaterdagavond in gedachten hadden: overhandiging van twintig flesjes Hansjebier voor alle officials. Dank! We bezinnen ons op distributie.

Maar elk nadeel heb ze voordeel: de voortreffelijke Sanne van de hotelschool die in 2019 alles in goede banen wist te leiden – inclusief een opstandige buurtbewoner – had voor ons dit jaar een speciale finale voor ogen: buiten eten op de cour. Wellicht kon er zelfs een plaatsje voor de auto van de winnende equipe worden vrijgemaakt… Enige vereiste: warm, bij voorkeur zwoel weer. Daarvan was gisteravond geen sprake. Tot 2021!

  1. Mondkapjes
  2. Thea Blankenstein overleden