In afwachting

We zijn in afwachting van een reactie van Novotel in Tinqueux om te horen wat zij ons in mei zouden kunnen bieden. Al overleggend blijkt dat rallyrijden vooral een collectief gebeuren is; ontbijten op de hotelkamer is best een optie, maar een diner? En op anderhalve meter over een motorkap gebogen staan en een glas bier of wijn nuttigen?

We hebben inmiddels ook met De Weistaar overlegd, de locatie voor Le Petit Pressé. Die staat voor 10 april op de rol. Ook daar proberen ze met man en macht alternatieven te bieden om een legaal samenzijn mogelijk te maken. Meeneemmaaltijden voor auto of op terras? Mwah. De Weistaar acht het uitgesloten dat we rond Pasen al met honderd man bijeen mogen komen, en dus jagen we nu al een kogel door de kerk. Ongeacht eventuele doorgang van Le Citron Pressé in mei, schuiven we Le Petit Pressé dus door naar zaterdag 7 augustus 2021.  

  1. Technische keuring
  2. Soit