Hij ligt er nog

We zijn na anderhalf jaar maar weer eens gaan kijken hoe de route die we vorig jaar voor ogen hadden er momenteel bij ligt. Wel, hij ligt er nog – eigenlijk niet veel anders dan pre-corona. Dat geldt overigens in mindere mate voor de Franse bevolking, er is echt wat veranderd. In het hotel dienden we onze QR-code te tonen, kregen we een polsbandje, volgden we looplijnen, liepen met een mondkapje, vergaarden ons ontbijt met een grijptangetje en volgden nog wat onwennigheden. Ook de lunchlocaties richten zich anno 2021 meer op haute hygiëne dan op haute cuisine. Soit. De Franse wegen liggen er verleidelijk als altijd bij, en wat willen we nog meer? Novotel verlangt niet meer dan uw gegevens; wanneer wij die overleggen, hoeft u als deelnemer geen formulier in te vullen. Wél moet u een QR-code of negatieve test kunnen tonen om in het hotel te worden toegelaten. Alors, we zullen zien!

  1. Kaartmateriaal
  2. Technische keuring