Hand over het hart

De man links op de foto drong er op aan, de man midden op de foto keek naar de vrouw rechts op de foto – en die haalde haar hand over het hart: ook in 2022 komt er een editie van Le Citron Pressé. Het is erg kort dag, normaliter hebben we in november al een eerste verkenning achter de rug. Maar de editie van 2021 was bijzonder geslaagd – vonden we zelf en velen van jullie hebben dat bevestigd -, mede dankzij de schitterende omgeving van Reims. Daarom keren we er in 2022 naar terug. Als startvolgorde voor donderdag gaan we de volgorde van inschrijven hanteren. We rekenen op voldoende animo en stoppen bij zestig equipes. Le Petit Pressé schiet er volgend jaar bij in, daar is domweg geen tijd meer voor. En eigenlijk kunnen we jullie niet veel meer leren…

  1. CitroExpert bestaat vijfentwintig jaar, net zo lang als Le Citron Pressé!
  2. Fraai op foto vastgelegd