IN MEMORIAM

Er moet hier helaas ook ruimte worden gemaakt voor vreselijk nieuws: In de nacht van 26 op 27 mei is Micheline Nuis overleden. Vorig jaar leek zij de strijd tegen kanker in haar voordeel te hebben beslecht en kwam zij als in voorgaande jaren met zoon Djidde en één van hun XM’s naar Frankrijk om Le Citron Pressé te rijden. Dat waren ze ook dit jaar stellig van plan, maar in februari belde ze ons op om mee te delen dat ze daar niet toe in staat zou zijn; de kanker was terug, ze stuurde ons een filmpje van haar verwoede pogingen om weer te gaan lopen. De behandeling sloeg aan maar niet snel genoeg. In de woorden van Djidde: ‘De tijd heeft haar helaas na alles ingehaald…’ Lieve Micheline, we missen je. Onze gedachten zijn bij jou en je kinderen, en we menen namens de organisatie en alle deelnemers te spreken.

  1. Kogel door de kerk
  2. Oplossingskaarten