Kogel door de kerk

Na ampel beraad (we weten waaraan we beginnen) hebben we besloten dat er ook in 2019 een editie van Le Citron Pressé zal worden verreden; het is domweg te leuk om het niet te doen, we hopen dat dat ook voor deelnemers geldt. Vanaf 1 september start de inschrijving. Vrijwel alles blijft bij het oude, maar we voeren wel een belangrijke wijziging door: we gaan twee nieuwe klassen introduceren waarmee we de oude Sport- en Toerklasse ten grave dragen. We vervangen die door Dynamique en Confort. In eerstgenoemde klasse worden RE’s gereden, die nu eenmaal redelijk vaak gepaard gaan met bedoeld en onbedoeld beroerd wegdek.

Van verschillende equipes hebben wij de afgelopen jaren gehoord dat zij hun auto daaraan met tegenzin blootstelden. Voor hen is er dus voortaan Confort. De strijd is er niet minder om, maar wanneer u dan als deelnemer op beroerd wegdek verzeild raakt, kunt u zelf een edele aftocht kiezen: dan weet u zeker dat u verkeerd zit! Overigens krijgen equipes ook in Confort RE’s voor hun kiezen, maar die gaan over verhard wegdek.

  1. Beter ten halve gekeerd...
  2. IN MEMORIAM